Ändra
Välj din vårdcentral

Jobba hos oss

Vill du vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård? Sök till oss idag!

Gör en spontanansök

Maila din ansökan till vår HR-avdelning, hr@helsa.se. Ange inom vilket kompetensområde du söker arbete och bifoga ditt CV. Kom ihåg att ange dina kontaktuppgifter.

Du kan även maila direkt till våra verksamheter, klicka här för kontaktuppgifter.


Helsa som arbetsgivare

På Helsa vill vi förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, till ett sätt som gör att våra patienter får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet. Vi uppmuntrar alltid initiativ till utveckling som leder till att våra patienter får en bättre upplevelse i kontakten med oss.

Helsa har funnits sedan 2005 och idag är vi med våra 500 medarbetare ett av Sveriges största privata hälso-och sjukvårdsföretag. Vi är verksamma i fem regioner med våra 16 vårdcentraler med BVC.

Är du en av oss?

I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, psykologer, kuratorer, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin.

Medarbetarna är företagets mest värdefulla tillgång. Att värna om de anställdas hälsa och skapa en god arbetsmiljö är förutsättningen för en hållbar och frisk organisation.

cross