Ändra
Välj din vårdcentral

Jobba hos oss

Vill du vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård? Sök till oss idag!

Gör en spontanansök

Maila din ansökan direkt till våra verksamheter, klicka här för kontaktuppgifter.


Helsa som arbetsgivare

På Helsa arbetar vi för att utveckla framtidens hälso- och sjukvård idag. I varje möte ser vi till hela patienten för att förstå att olika aspekter, såväl fysiska som mentala och den livsstil du lever, hänger ihop och påverkar varandra.

Att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats är mycket viktigt för oss. Vi värdesätter hållbarhet då vi är övertygade om att långvariga relationer skapar välmående. Vi uppmuntrar alltid initiativ till utveckling som leder till att våra patienter och medarbetare får en bättre upplevelse med oss. Medarbetarna är företagets mest värdefulla tillgång. Att värna om de anställdas hälsa och skapa en god arbetsmiljö är förutsättningen för en hållbar och frisk organisation.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag inom primärvård. Vi är idag 500 medarbetare och är verksamma i fem regioner med våra 15 vårdcentraler. I vår verksamhet arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, psykologer, kuratorer, läkare och specialister i bland annat allmänmedicin. På servicekontoret i Stockholm arbetar stödfunktioner till organisationen, däribland ekonomi, HR, IT och ledningsgruppen.

cross